Back

Beter horen

Hoorexpert is uniek en biedt een waaier aan mogelijkheden voor personen die vermoeden dat ze met gehoorverlies kampen. Wij bieden aan onze cliënten met gehoorverlies hoorapparaten van allerhande merken.

Ons -van piepjong tot ouder- cliënteel kent hoorpoblemen van elke aard, van licht tot zwaar verlies, en eventueel tinnitus. Alles begint bij een onderzoek bij de NKO-arts, die al of niet verbonden is aan Hoorexpert.

Wanneer je in het bezit bent van een voorschrift van de NKO-arts kan de audioloog van Hoorexpert aan de slag. Deze kiest dan samen met jou een geschikt hoortoestel en hoorstukje. Voor lichte verliezen bestaan kleinere toestellen en voor zwaardere verliezen heb je sterkere hoorapparaten. Gedurende een proefperiode van enkele weken wordt gezocht naar het maximale hoorresultaat en hoorcomfort.

Hoorapparaten

Dikwijls levert een hoorapparaat al een goede oplossing om het gehoorverlies te verhelpen. Bij Hoorexpert wordt het meest geschikte apparaat voor u gekozen uit een aanbod van verschillende merken. Een hoorapparaat kan, zonder aankoopverplichting, op proef gedragen worden. Ondertussen begeleid de audioloog u om het apparaat zo goed mogelijk te gebruiken en aan uw wensen af te regelen.

Hulpmiddelen

Levert het hoorapparaat alleen niet voldoende oplossing voor uw gehoorprobleem? Geen nood de audioloog zal u deskundig adviseren. Er bestaan immers extra hulpmiddelen die u kunnen helpen in het leven van elke dag. We denken aan trilwekkers of speciale aanpassingen voor telefoon of televisie, FM-systemen, … Vele van deze hulpmiddelen werken ook naadloos samen in combinatie met uw hoorapparaten.

Gehoortraining

Elke vestiging van Hoorexpert werkt samen met een centrum voor Ambulante revalidatie. Indien wenselijk kan er ook revalidatie voorgesteld worden om uw gehoorresten combineren met liplezen om beter te leren communiceren.

Vragen? Contacteer ons voor het juiste advies!


    MevrouwMijnheer

    Ik wens een afspraakIk wens geen afspraakIk wens misschien een afspraak


    Altijd een hoorexpert bij u in de buurt