Back

Beter beschermen

Voorkomen van hoorproblemen vinden wij van groot belang want ‘horen is kwaliteitsvol leven ’. Kunnen genieten van concerten, fuiven en luidruchtige ontspannende activiteiten zonder het gehoor in gevaar te brengen.  Maar ook voor bescherming op de werkvloer (bouw, kapper, fabrieken, tandartspraktijk …) kan je bij ons terecht.

Deze kan gaan van een trendy koptelefoon tot gespecialiseerde oordoppen in alle soorten, maten en kleuren. Meer nog: bij gebruik van gehoorbescherming worden vooral de meest schadelijke hoge tonen gefilterd en klinkt muziek mooier omdat net het te luid zetten de geluiden vervormt en onaangenaam maakt voor het oor. Ondanks deze bescherming blijft spraakverstaan optimaal, en de oren blijven beschermd tegen onomkeerbaar gehoorverlies en tinnitus  (oorsuizen).

Oordoppen

Hier komt nog een korte tekst te staan die oordoppen op maat aanbeveelt volgens bv. verschillende db - filters of eventuele andere beschermmaatregelen.

Lektest

Om de oordoppen te testen die op maat gemaakt zijn wordt een lektest uitgevoerd. Meer info over de lektest wordt hier nog weergegeven.

Ik wil ook gehoorbescherming op maat!


    MevrouwMijnheer

    Ik wens een afspraakIk wens geen afspraakIk wens misschien een afspraak


    Altijd een hoorexpert bij u in de buurt